top of page

Plotare planuri, planse CAD/GIS

Romera Print va ofera servicii de plotare, multiplicare, printare, scanare, finisare (indosariere, pliere), laminare, perforare planuri si desene CAD-GIS in formate standard A0, A1, A2 sau alte formate atipice.

Va stam la dispozitie pentru orice proiect care necesita printare sau scanare pe format mare: planuri de constructii, planuri de arhitectura, harti, planuri cadastrale, planuri urbanistice, la preturi accesibile si in cel mai scurt timp.

Scanarea se poate face la 200-1200 dpi. Scanarile se pot trimite pe e-mail, stick, WeTransfer sau prin platforma noastra, daca dimensiunea acestora este mai mare.

Plotarea se realizeaza atat la dimensiuni de format standard cat si la dimensiuni atipice (lungime variabila). Avem o gama variata de medii de printare, de la hartie obisnuita de 80 gr/mp la carton mat, lucios sau semi-lucios etc.

Ridicarea documentelor dvs. se face de la unul din punctele noastre de lucru sau cu livrare la adresa comunicata de dvs.

Oferta promotionala_plotare planuri.jpg

Preturi Plotare | Scanare planuri CAD-GIS

Plotare linii alb-negru

Plotare linii formate atipice, negru

Scanare planuri A0, A1, A2

Plotare linii color

Plotare linii formate atipice color

Servicii conexe Plotare CAD-GIS

Comanda online si beneficiaza de PROMOTIE

Configureaza produsul, trimite documentele pe email si finalizeaza comanda

Deoarece pretul fiecarui produs si serviciu oferit de catre Romera Print variaza in functie de complexitatea proiectului si de tirajul dorit, va rugam sa solicitati oferta de pret personalizata!

Mesajul a fost trimis cu succes! Va multumim!

bottom of page