top of page

Mape de prezentare

      Mape de prezentare – o modalitate eficienta si eleganta de inlocuire a clasicelor dosare din carton sau plastic.

      La fel ca si cartile de vizita, mapele de prezentare joaca un rol foarte important atunci cand va aflati in fata unui client sau al unui partener de afaceri

      Impreuna cu documentele din mapa aveti posibilitatea sa oferiti clientului cartea de vizita si un CD cu prezentarea produselor.

      Mapele au buzunar aplicat (lipit), optional fante pentru cartea de vizita sau un buton care permite atasarea unui dvd sau cd personalizat.

      Optional puteti opta pentru plastifiere mata sau lucioasa. Plastifierea se poate realiza atat pe o fata cat si pe ambele fete.

      Mapele de prezentare sunt realizate pe  carton de 300-350 g/mp, tiparite fata sau fata-verso.

      Mapele pot avea big simplu pentru introducerea pana la 15 foi sau big dublu (cotor de 5mm) recomandat pentru maxim 50 foi.

      Asiguram o calitate impecabila a tiparirii si finisarii. Rezolutia de imprimare pentru tiparul digital este de 2400 dpi.

mape de prezentare 1.jpg

Preturi mape de prezentare

Cerinte grafice

      >> Fisierele pot fi trimise in formatul: Corel (.cdr), Illustrator (.ai), Photoshop (.psd), .tiff, .jpeg, .pdf. Fisierele in formatul corel sau illustrator trebuie sa aiba fonturile convertite la curbe.

      >> Imaginile trebuie sa aiba o rezolutie de minim 300 dpi.

      >> Bleed de minim 5 mm. Principala problema a unui fisier pe care il primim de la un client ce nu cunoaste detaliile tehnice a unui fisier gata de tiparit, este BLEED-ul. Acest bleed reprezinta marginea de taiere lasata in plus fata de formatul finit al produsului de tiparit.

      >> Marginea de siguranta este acceasi distanta de 5 mm pe fiecare latura. In imaginea de mai jos, formatul finit este delimitat de linia intrerupta marcata cu rosu si reprezinta locul unde se va actiona taierea la ghilotina pentru finisarea mapelor de prezentare. Elementele importante precum sigla si textul trebuie sa fie incadrate in zona de siguranta marcata cu linie albastra, avand astfel si un aspect placut. Un text adus pana aproape de linia rosie poate risca sa fie taiat la finisare datorita abaterii de 1-2 mm ai ghilotinei.

bottom of page