top of page

Tipar pliante

Pliantele sunt una din cele mai des intalnite si populare modalitati de a va face cunoscuta oferta. Printul pliantelor se realizeaza pe hartie mata sau lucioasa, de 130-170 g/mp, in functie de specificul campaniei promotionale.

La cerere pliantele pot fi printate si pe hartii mai groase sau pe cartoane speciale.

Pliant Half Fold

Pliantul half fold este, asa cum ii spune si numele, pliantul care este obtinut prin indoirea unui format standard: A5, A4 sau A3 in doua parti egale.

La cerere se pot printa pliante half fold si in alte formate in afara celor standardizate.

Pliant Trifold

Pliantul trifold este obtinut prin indoirea unui format standard: A4 sau A3 in 3 parti egale. Modalitatea de pliere este cea schitata in desen. La cerere putem printa si alte formate de pliant trifold.

Pliant Z Fold

Pliantul de tip Z fold este obtinut tot prin impartirea formatului standard: A4 sau A3 in 3 parti egale. Modalitatea de pliere este cea schitata in desen. La cerere putem printa si alte formate de pliante Z fold.

Pliant Gate Fold

Pliantul de tip gate fold este obtinut prin impartirea unui format standard: A3 sau A4 in 2 parti laterale egale si o parte centrala dubla ca latime. Modalitatea de pliere este cea schitata in desen. La cerere putem printa si alte formate de pliante gate fold.

Preturi pliante trifold

Preturi pliante half fold

bottom of page